Kring 3.0

De dertigers en veertigers van de PGR komen samen in deze kring: vaak zitten we in de drukte van het leven met carrière, relatie, eventuele kinderen, scholing en nascholing en nog veel meer. Intussen zijn er ook de zorgen rond klimaat, huis en wereld die op de achtergrond rommelen. Een druk bestaan dus, waar we af en toe van op adem moeten komen. In de bijbel klinkt een roep om eenvoudig te leven, het goede leven. Dit najaar komen we maandelijks bij elkaar en lezen we uit een bijbelstudieboek: Eenvoudig leven, van Sam Janse.
eenvoudigIn elk hoofdstuk van dit boek wordt er een nieuwe bijbeltekst uitgewerkt waarin het gaat over het leven in balans met aarde, dier en mens. Ter voorbereiding op elke avond lezen we zo’n hoofdstuk.

Hoor je (ongeveer) bij de doelgroep en wil je je aansluiten? Van harte welkom bij de kring. Stuur je naam en telefoonnummer aan Dick van Dam (06 42820151), dan ontvang je de uitnodiging voor de kringavonden. De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende avonden door de week.

De eerste bijeenkomst is op 22 september, en we starten met een maaltijd.