Pastorale sectie Nieuw-Rijswijk

keeszwart

Een nieuwe opdracht

Het kwam precies goed uit: mijn vorige werkzaamheden als interim-predikant rondde ik juist af, toen vanuit Rijswijk de vraag kwam om de nieuwe vacatureperiode te helpen overbruggen. In 2017 heb ik vergelijkbare overbruggingshulp kunnen bieden, en dat was fijn werken. Dat hoop ik het komende half jaar weer te kunnen doen.

De opdracht is pastoraal bezoekwerk binnen Nieuw Rijswijk en crisispastoraat binnen heel Rijswijk. Mijn aanstelling geldt een half jaar. Houd u er daarom rekening mee dat zo’n bezoek in principe eenmalig is. Geeft iemand aan nog eens verder te willen praten, dan maak ik daar graag ruimte voor.

Een eenmalig gesprek… dat is iets heel bijzonders: alsof we geen tijd te verliezen hebben, gaat het over wat er in het leven toe doet, en daardoor is het ook altijd ‘goed’.

Ds Kees G. Zwart, Zaandam
e-mail: interim.ds.rijswijk@gmail.com
tel.: 06 5129 5189