Van binnenuit

Van Binnenuit is een folder van de Protestantse Gemeente Rijswijk, met activiteiten in het najaar 2021 en januari 2022. De activiteiten zijn:

    • Creatieve groepen
    • Gespreksgroepen
    • Meditatie
    • Maaltijden
    • Wijkbijeenkomsten

Mensen uit alle kerken maar ook mensen van buiten de kerk zijn van harte welkom. Het meeste aanbod is kosteloos. Soms wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dan wordt het erbij vermeld. Als een groep vol is, is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

MYCpq3

Activiteiten na Corona

Van harte hopen we dat het veelzijdige aanbod van activiteiten dat u in deze folder vindt, ook echt door kan gaan. Mensen verlangen meer dan ooit om elkaar ook in groepsverband weer te kunnen ontmoeten. Alles hangt echter af van de corona-situatie in het najaar. We zijn daar optimistisch over maar absolute zekerheid is er helaas niet. Daarom is het extra belangrijk dat u zich van tevoren opgeeft voor elke activiteit waaraan u mee wilt gaan doen. U vindt bij ieder aanbod gegevens bij wie dat kan. We willen voorkomen dat mensen voor dichte deuren komen te staan. Bij een activiteit waarbij staat dat opgave niet nodig is, hoeft dat natuurlijk niet. Het meeste aanbod is kosteloos. Soms wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dan wordt het erbij vermeld. Als een groep vol is, is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij alle activiteiten houden we ons aan de eventuele corona-regels. Dat betekent dat we zoveel mogelijk in grote ruimtes bijeenkomen, goed ventileren en anderhalve meter afstand houden. We hopen op een inspirerend en gezellig kerkelijk seizoen.

De locatie van de meeste activiteiten is:
Nieuwe Kerk, Steenvoordelaan 364
of
Oude Kerk, Herenstraat 62b

In deze folder treft u de activiteiten aan die in augustus 2021 bekend waren. Er kunnen nieuwe activiteiten bijkomen of soms juist afvallen. Houdt u daarom het kerkblad in de gaten.