Kerkradio/Kerk TV

U kunt dan een keuze maken tussen het volgen van een rechtstreekse uitzending (vanaf 10 minuten voor aanvang van de dienst) of een eerder uitgezonden dienst.
(Dat laatste kan uiteraard pas als er diensten zijn opgeslagen in het archief.)
(zie onderstaande hyperlink)

Uitzending Oude Kerk                                                       
bekijken of te beluisteren

Voor de kijkers en luisteraars van kerkdienstgemist.nl
Wilt u als kijker of luisteraar van de dienst in de Oude Kerk op de hoogte zijn van de te zingen liederen, kijk dan op de website, waar elke week de liturgie vermeld staat, of vraagt u per e-mail aan het Kerkelijk Bureau om u wekelijks de liturgie van de Oude Kerk toe te zenden. Let wel: om praktische en financiële redenen kan de liturgie u wekelijks alleen per e-mail worden toegezonden.

 

Uitzending Nieuwe Kerk
bekijken of te beluisteren
Account aanmaken bij www.kerkdienstgemist.nl

U kiest op die website de optie ‘Maak account’; daarin kunt u uw aanmeldgegevens noteren en een wachtwoord aanmaken. Na registratie ontvangt u een e-mail. Hierin kunt u de registratie bevestigen door op de link te drukken.

Hierna kunt u op de site de gewenste kerk opzoeken die u wilt bekijken of beluisteren door in het zoekvenster respectievelijk “Nieuwe Kerk Rijswijk” cq “Oude Kerk Rijswijk” in te toetsen. Selecteer de gewenste kerk. U krijgt dan een pop-up waarin u toegang kunt vragen om de betreffende kerk te kunnen volgen. Geef in dit toegangsverzoek a.u.b. aan of u lid bent van onze gemeente en/of waarom u de diensten wilt volgen . Kerkdienstgemist.nl zal dan een mailtje naar de beheerder sturen om de aanvraag te autoriseren.

Zodra de beheerder uw verzoek geautoriseerd heeft, kunt u de uitzendingen volgen en oude opnames terugkijken. Wijs uw kerk als favoriet aan. Bij het volgende bezoek vindt u uw kerk dan sneller onder het kopje “Mijn kerken”.

Het kerkelijk bureau zal achteraf toetsen of u daadwerkelijk lid bent van de Protestanse Gemeente Rijswijk.

Wilt u de kerkdiensten volgen op uw tablet of telefoon? Dit kan via de apps die te vinden zijn in de App Store en Google Play.

Wist u dat u bijvoorbeeld voor familie achteraf de gehele opname kunt downloaden? Dit kan u een leuk aandenken geven aan bijvoorbeeld een doopdienst.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Jan Willem Hokken, voor inlichtingen deze link
beheerder kerkdienstgemist.nl voor de PGR