Literatuurgroep

In deze groep lezen en bespreken we gezamenlijk een boek. We lezen boeken uit een leeskoffer van de bibliotheek, dus je hoeft de boeken niet zelf aan te schaffen. Hiervoor geef je als leeskring een lijst van boeken, die je graag met elkaar zou willen bespreken, aan de bibliotheek op. Deze lijst proberen we met inbreng van de leden samen te stellen.

literatuur

Vaak wordt er gekozen voor boeken van Nederlandse schrijvers en schrijfsters, maar er staan ook boeken uit andere landen op. Boeken, die we graag met elkaar zouden willen lezen. Het leuke is dat je op die manier boeken leest, die je zelf niet direct zelf uit de bibliotheek zou meenemen. Op dit moment is er nog geen plaats voor nieuwe leden. Maar er is ook geen wachtlijst. Dus als je belangstelling hebt, geef dat dan aan bij ondergetekende.

We komen bij elkaar op woensdagavonden van 20:00 tot 21:30 uur, eens in de zes weken, tussen september en eind mei in de Nieuwe Kerk. De kosten bedragen maximaal EUR 2,50 per keer voor de leeskoffer (inclusief een koekje en koffie/thee).

Inlichtingen en opgave bij: Elly Herbschleb, telefoon: 070-394 04 59 of 0612-896 468.