Pastorale sectie Nieuw-Rijswijk

Kerkdiensten onder voorbehoud
Ik hoop en verwacht dat ik op zondag 2 februari weer met het leiden van kerkdiensten kan beginnen. Maar al eerder was ik hierin te optimistisch. Daarom een klein voorbehoud bij de omschrijvingen van de door mij te leiden diensten. Mochten er anderen voor mij invallen dan zullen waarschijnlijk andere Bijbelteksten aan de orde zijn.

Langzaam weer beginnen
Oververmoeidheid kan hardnekkig zijn. Daar kunnen sommigen van u vast over meepraten. Toch kan het goed zijn om, als dat mogelijk is, langzamerhand weer dingen op te pakken.
De kerkdiensten zijn hierbij mijn eerste prioriteit. Ze bieden de gelegenheid velen van u weer te zien en te ontmoeten. Daarnaast is misschien een enkele activiteit overdag weer mogelijk. Mijn hoop is om het zo langzamerhand weer op te bouwen. Het feit dat ik vermoedelijk binnenkort weer kerkdiensten kan leiden betekent dus helaas nog niet een volledige beschikbaarheid voor het werk. Het is eerder een uitproberen of er weer iets mogelijk is. Daarbij is de verwachting om ook energie te krijgen van dat wat ik graag doe.
Het gaat me erg aan het hart dat een aantal mensen in ernstige omstandigheden, met wie een band is gegroeid, nu niet door mij bezocht kunnen worden. Maar er is het vertrouwen dat er dan anderen zullen zijn die op hún wijze zullen ondersteunen waar dat kan.
Graag tot ziens, thuis,
onderweg of in de kerk.
Hartelijke groet
Ds. Susan Karreman