Musical

Colorful music background with music instruments and notes

Nieuwe musical,                                                         nieuwe musical!!!
Ja u leest het goed, na het grote succes van onze vorige musical ‘Thuis’, staat een groep enthousiaste medewerkers alweer klaar om aan een nieuwe musical te beginnen.
De musical staat gepland voor oktober 2020!
Dat lijkt ver weg, maar nu heeft iedereen ruim de tijd én gelegenheid om mee te doen! We hopen met een grote groep mensen, van binnen en buiten de kerk, jong en oud een mooi verhaal neer te zetten. We hebben hiervoor niet alleen enthousiaste spelers en zangers nodig, maar we kunnen ook mensen met andere talenten gebruiken. Dus… ben je muzikaal, bespeel je een instrument, ben je creatief, heb je financieel inzicht, kun je teksten/liedjes schrijven, of juist componeren? Vind je het leuk om met PR, kleding, rekwisieten, het decor, de grime of de catering te helpen? We kunnen ieders hulp gebruiken. Het is vooral leuk om met elkaar dit traject in te gaan en uiteindelijk een mooie musical neer te zetten. We willen, net als bij vorige musicals, zelf het verhaal en de liedjes schrijven. We doen dit n.a.v. improvisaties van (Bijbel) teksten rond het thema van de musical.
Het thema van deze musical is: ‘Je kijkt alsof je ziet‘. We hebben vier improvisatieavonden gepland t.w. donderdag 6, 13, 20 en 27 juni a.s. Dus kom en geef je op!! Dat kan op donderdag 6 juni a.s. Dat is de startavond van ons musicalproject. Je kunt er kennismaken met de andere deelnemers en je krijgt  informatie over de musical. We gaan, met wie dat wil, alvast  wat improviseren op teksten rond het thema én je kunt je voor de verschillende werkgroepen opgeven!! Graag tot  6 juni: Kom kijken, misschien ga je het zien!
Namens het musicalteam, Marianne Kamphuis.