Kerkradio/Kerk TV

U kunt dan een keuze maken tussen het volgen van een rechtstreekse uitzending (vanaf 10 minuten voor aanvang van de dienst) of een eerder uitgezonden dienst.
(Dat laatste kan uiteraard pas als er diensten zijn opgeslagen in het archief.)
(zie onderstaande hyperlink)

Uitzending Oude Kerk                                                       
te beluisteren

Uitzending Nieuwe Kerk
bekijken of te beluisteren

 

WIST U…

Vanaf 1 juni 2014 zenden wij de beeldopnamen van de erediensten in de Nieuwe Kerk niet meer openbaar uit. De voordelen zijn o.a. dat beelden uit het nieuwe liedboek meegezonden kunnen worden. Het nadeel is dat u zich eerst moet registeren op www.kerkdienstgemist.nl

U kiest op die website de optie ‘Nieuwe gebruiker’; daarin kunt u uw aanmeldgegevens noteren en een wachtwoord kiezen. Na registratie ontvangt u een e-mail. Deze bevestigingsmail moet u aanvullen met uw naam en adresgegevens en vervolgens doorsturen naar het kerkelijk bureau en naar mijn e-mail adres: hokkenjw@gmail.com

Hierop kan ik u autoriseren om de beelduitzendingen van de Nieuwe Kerk te bekijken. Het kerkelijk bureau zal achteraf toetsen of u daadwerkelijk lid bent van de PKN-gemeente Rijswijk.

Wist u dat u bijvoorbeeld voor familie achteraf de gehele opname kunt downloaden? Dit kan u een leuk aandenken geven aan bijvoorbeeld een doopdienst.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.