Sirkelslag

Vrijdag 2 februari hebben we met de jongeren meegedaan aan het jaarlijkse spel Sirkelslag, waarbij groepen jongeren uit heel Nederland online met elkaar de strijd aangaan d.m.v. verschillende spellen. Dit jaar was het thema: “Onvoorwaardelijke liefde” en stond het verhaal van Ester centraal.

IMG_3955 eten
We zijn eerst met elkaar gaan koken en hebben vervolgens gegeten met elkaar. Om 19.30 uur zaten we klaar om het spel te starten. We maakten tekeningen in de vla, die geraden moesten worden. Hadden een slagroommasker op waar chips naar gegooid werden en de chips moesten blijven plakken, er was een hindernis- parcours, we proefden een meelworm, losten een code op met behulp van morse-seinen, vlagsignalen en

IMG_3960 insmeren

brailleletters, potloden door een plasticzakje gevuld met water steken zonder water te verliezen en maakten een carnavalslied op de melodie van: ‘Er staat een paard in de gang’, met tekst uit het verhaal. We eindigden op

IMG_3998

een knappe 47ste plaats van de 677 deelnemers. Na afloop van het spel speelden we verstoppertje. Een aantal jongeren bleef met elkaar slapen in de kerk. Vanuit onze slaapzakken vertelden we elkaar de voorbereide verhalen van een persoon uit de Bijbel die je aansprak.

IMG_4012 samen

Het was nog lang onrustig voordat iedereen ten slotte in slaap viel. De volgende morgen werden de jongeren verrast door de leiding met een ontbijtje op bed.

MONT0546 morgen
Larissa, Marit, Caia, Imke, Lisa,Willeke, Anne, Bastiaan, Luuk, Daniëlle, Ilse, Geoffrey, Eveline, Maria, Ilona.