Rond de Kerststal

Evenement  Rond de Kerststal op
vrijdag 14 december in de Oude Kerk
20161216_185612-1030x579

Op vrijdagavond 14 december vindt opnieuw een sfeervol kerstevenement plaats in Oud-Rijswijk. Terwijl buiten de kerk de Christmas Shopping Night losbarst, laten we binnen in de Oude Kerk het kerstverhaal tot leven komen. Voorheen werd dit de kribbetocht genoemd, sinds enkele jaren heet het programma
‘Rond de Kerststal’.
Het belooft weer een sfeervolle avond te worden in de Oude Kerk, voor jong en oud. Met muziekoptredens dit keer van o.a. de Koorschool Bonifatius, o.l.v. Gerard Legierse en het Leeuwenkoor o.l.v. David van Lith. Ook zal er samenzang zijn met orgelbegeleiding van Philip Meijer.
Daarnaast is er natuurlijk de levende kerststal, waarin dit jaar óók een reuze kleurplaat kan worden ingekleurd door jong en oud. En net als vorig jaar staat er een ‘gebedswand’ waar bezoekers iets op kunnen schrijven en voor iemand een kaarsje op kunnen steken. Verder is er natuurlijk de Crea-kraam met creaties uit Oude en Nieuwe Kerk voor een goed doel, een tentoonstelling van de Historische Vereniging Rijswijk en uiteraard lekkers voor de inwendige mens. Aanvang programma in de kerk: 18.00 uur. Van harte welkom!