Musical Project !

Nieuw Musical Project!
Samen een musical maken in de Nieuwe Kerk

Vanuit een klein enthousiast groepje is het initiatief genomen om weer een musicalproject in de Nieuwe Kerk te starten. We hebben gekozen voor het Bijbelverhaal ‘De verloren zoon’ als thema waar het musicalverhaal op gebaseerd gaat worden.

In de maand juni hebben enkele improvisatie-avonden plaatsgevonden. Op die avonden zijn we op basis van korte stukjes tekst uit de gelijkenis aan de slag gegaan. Diverse situaties zijn ter plekke geïmproviseerd. De leukste en interessantste situaties en opmerkingen zijn opgeschreven en worden door de schrijvers van de musical meegenomen. Zij gaan het uiteindelijke musicalverhaal schrijven, een andere groep gaat de liedjes schrijven.

Na de zomer, u hoort nog wanneer precies, kunnen dan de eerste repetities beginnen. maar eerst moeten dan natuurlijk nog de rollen verdeeld worden. Dus, iedereen die aan de musical mee wil doen is van harte welkom. Hetzij als speler en/of zanger, hetzij op een andere manier. U kunt meedoen met grime, decor, coördinatie ,financiën, hand- en spandiensten, liedjes schrijven en/of componeren, catering. Kortom vele mogelijkheden om uw talenten te verkennen. Het adres om u aan te melden en voor vragen is musicalprojectnk@gmail.com De voortgang tijdens de zomermaanden kunt ook volgen via musicalprojectnk.wordpress.com

We hebben er zin in om samen een inspirerend traject in te gaan met als resultaat enkele mooie voorstellingen. Pak deze kans en doe mee! Tot ziens bij de musical.