Diaconaal werker

O, kom er eens kijken………………..Leaflet Chocoladeletter (1)_001
Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid.
Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een Sinterklaascadeau te geven. Want ieder kind verdient een cadeau op 5 december!
Voor ieder kind een Sinterklaascadeau!
Onlangs bezocht ik de locatie van deze stichting aan de Pegasusstraat 7 in den Haag. Geraakt ben ik door de bewogenheid van de mensen achter deze stichting, die nu ook kinderen in Rijswijk wil voorzien van een cadeau. Samenwerkingspartners, waaronder de Rijswijkse kerken, hebben daarom de handen ineen geslagen. Want 1100 kinderen uit Rijswijk komen in aanmerking voor een cadeau en ouders kunnen zich via stichting Kei aanmelden. Dus kent u mensen met een ooievaarspas, wijs hen alstublieft op deze mogelijkheid.
Op 5 december zal er ook vanuit de Nieuwe Kerk uitgedeeld worden.
De stichting vindt het super als u een avondje pakjes wilt komen inpakken. U kunt zich daarvoor via de website aanmelden. Het zijn goed verzorgde pakketten, ik heb er vorig jaar een aantal mogen uitdelen.
Voor meer info zie www.sintvoorieder1.nl
U kunt ook donaties doen. In de diensten van 3 en 10 november willen we graag chocoladeletters inzamelen, of ander snoepgoed. Dat zal in alle kerken van Rijswijk gebeuren. De diaconie zorgt dat de zoetigheden op hun bestemming komen. We hopen dat zo ieder kind van Rijswijk verrast wordt door de Sint. Heeft u verder info nodig, mail of  bel me gerust.
Ik zie uit naar heel veel letters, het zou leuk zijn om uw naam in chocoladeletters te doneren. De letters die verpakt zijn in een doosje zijn het prettigst om te verwerken.
Diaconaal werker, Therese van Kampen
Poster A3 Sintvoorieder1 kado 2019 (1)_001