Diaconaal werker

Dank u Sinterklaas(jes)………….

Wat is er ontzettend gul gedoneerd, bij de chocoladeletter- inzameling in beide kerken.
19 november kon ik tien grote tassen met letters en nieuwe cadeautjes wegbrengen naar Den Haag, waar de stichting is gehuisvest. Ook trof ik een donatie aan van
20 euro die ik heb omgezet in chocoladeletters.
diaWat fantastisch! Sintvoorieder1 was erg blij met de inbreng van alle kerken uit Rijswijk. Voorzichtig heb ik hun toegezegd, dat we ons volgend jaar weer melden.
De pakketten die naar leeftijd en sekse worden samengesteld, zijn met zorg gekozen uit alle donaties en worden ontzettend mooi verpakt en krijgen ook een gedicht. De liefde en zorg straalt ervan af. Ook hebben een aantal vrijwilligers vanuit de kerken zich gemeld om de pakketten samen te stellen tijdens de inpakavonden, ook daarvoor dank!

pakjesVorig jaar zijn er vanuit particuliere initiatieven 150 kinderen blij gemaakt met een presentje. Dit jaar hebben we met andere partners samen besloten dat we een breder kinderpubliek met Ooievaarspas en AZC pas wilden bereiken. Want er zijn 1400 kinderen met een Ooievaarspas in Rijswijk.  Daarom hebben stichting Kei, Welzijn Rijswijk, de Rijswijkse uitdaging, de Weggeef- winkel en Rekverband (Rijswijkenkerkenverband) de handen ineen geslagen en zijn er dit jaar 800 pakketten uitgedeeld. In de Ottoburg, bij de Voedselbank, Stervoorde,  de Nieuwe Kerk en op het AZC.
Fantastisch was dat Sint zelf ook nog op bezoek kwam. Een actie om verder uit te bouwen, hopelijk weer opnieuw met uw steun volgend jaar, word vervolgd!

Nogmaals hartelijk dank Sinterklaas(jes)
Diaconaal werker, Therese van Kampen.