Diaconaal werker

O kom er eens kijken…untitled

Voor veel kinderen is het vieren van Sinterklaas een vanzelfsprekendheid.

Dit is helaas niet voor alle kinderen in Nederland het geval.
Stichting Sintvoorieder1 heeft als doel zoveel mogelijk kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren een Sinterklaascadeau te geven.
Want ieder kind verdient een cadeau op 5 december!

Voor ieder kind in Rijswijk een Sinterklaascadeau kan via de Stichting Sintvoorieder1  Dat gaan we als gezamenlijke Kerken in Rijswijk in samenwerking met ACZ, Welzijn Rijswijk en KEI Rijswijk weer proberen te doen. Rond de 1400 kinderen in Rijswijk in de leeftijd  0 tot en met 17 jaar komen daarvoor in aanmerking.
Ouders kunnen zich via Stichting KEI aanmelden. Dus kent u mensen met een ooievaarspas, wijs hen alstublieft op deze mogelijkheid!

Begin december zal er ook vanuit de Nieuwe Kerk uitgedeeld worden. Vindt u het leuk om te helpen, meld u dan aan bij tvankampen66@gmail.com.
De Stichting vindt het super als u een avondje pakjes wilt komen inpakken. U kunt zich daarvoor via de website aanmelden. Het zijn werkelijk verzorgde pakketten, ik heb er zelf vorig jaar een aantal mogen uitdelen.

Voor meer info zie www.sintvoorieder1.nl

U kunt ook donaties doen.
In de diensten van 1 en 8 november willen we in ieder geval chocoladeletters inzamelen, of ander snoepgoed. Dat zal in alle kerken van Rijswijk gebeuren. De diaconie zorgt dat de zoetigheden op hun bestemming komen. We hopen dat zo ieder kind van Rijswijk verrast wordt door de Sint. Heeft u verder info nodig mail of bel me gerust.

Ik zie uit naar heel veel letters. Het zou leuk zijn om uw naam in chocoladeletters te doneren. De letters die verpakt zijn in een doosje zijn het prettigst om te verwerken.

Therese van KampenOIP.2wNImuHdtcwv_oollyYfaAHaFj